KV-stan

vaš upravitelj po mjeri...

kobler
što vam nudimo

Nudimo Vam u prijateljskom odnosu sa predstavnikom suvlasnika, suvlasnicima zgrade i naših izvođača radova, redovita održavanja zgrade, uređaja, okoliša kao i hitnih popravaka ili ostalih planiranih radova, transparentno, brzo i profesionalno.

Dnevno praćenje bankovnih izvoda, pravovremeno izvještavanje i prikazivanje bilanci zgrade.

Odabir izvođača, osiguranja ili banke u dogovoru sa suvlasnicima i prema potrebi zgrade.

Uz nas imate i pravnu i profesionalnu podršku na sva pitanja tijekom održavanja, popravaka, prijava šteta, osiguranja nekretnine, natječaja pri obnovi i sl.

Ri3
zašto nas odabrati

Dvadesetpetogodišnje iskustvo u poslovima upravljanja nekretninama uz cjelovitu i profesionalnu uslugu. 

Cjelodnevno dežurstvo i poznavanje problematike izvođenja specifičnih radova na zgradama te njihova organizacija i praćenje u okvirima raspoloživih sredstava zajedničke pričuve ili pronalaženja najboljeg rješenja  za Vašu zgradu.

Transparentno i neovisno izvršavamo sve zakonom predviđene dužnosti upravitelja zgrade s ciljem očuvanja Vaše zgrade i okoliša te povećanja njezine vrijednosti.

ulaz
kako nas kontaktirati

S obzirom na Covid-19 preporuke, molimo Vas da nas kontaktirate telefonski ili Emailom, iako bi nam bilo najdraže da dogovorite sastanak u našim prostorima i da Vam se predstavimo osobno, ponudimo odgovore na Vaša pitanja i pojašnjenja s kojim možete donijeti najbolje zaključke za Vas i Vašu zgradu.

Nalazimo se u centru grada Rijeke, i rado ćemo naći vremena za kavicu i razgovor na obližnjim otvorenim terasama našeg Korza.

NAŠI PARTNERI: